Академијата за човекови права

Академијата на Институтот за човекови права
претставува онлајн платформа за Е-учење во доменот на човековите права на македонски јазик која претставува ефикасен и едноставен начин за стекнување теоретски знаења од областа на човековите права.

Академијата за човекови права е наменета за сите оние кои сакаат да ги прошират своите знаења од областа на човековите права. За регистрација на Академијата потребно е само да ги внесете своето име, презиме и меил адреса. Сите курсеви се бесплатни и се достапни на македонски јазик, а дел од курсевите се достапни и на албански јазик.

Во моментов на  Академијата на Институтот за човекови права веќе се регистрирани над 390 корисници и се издадени над 370 сертификати

Биди промената што сакаш да ја видиш и регистрирај се денес за да се стекнеш со нови знаења!

РЕГИСТРИРАЈ СЕ ТУКА!

Сподели на