Бесплатна обука за работнички права

Доколку сметаш дека си жртва на нееднаков третман или пак трпиш вознемирување на работното место и сакаш да дознаеш кои се твоите права и на кој начин можеш да се заштитиш, пријави се на бесплатната онлајн обука за работнички права што ќе ја одржат правни советници од Хелсиншки комитет за човекови права.
Ипсратете порака со вашето име и презиме на електронската адреса [email protected] најдоцна до 16 февруари.

Сподели на