Бесплатна правна и психо-социјална помош

Доколку ви е потребен правен совет и/или сакате да разговарате за вашите проблеми/стравови – ОЖОСВН ви нуди бесплатна правна и психо-социјална помош.
Контактирајте нѐ! Ние сме тука секогаш за вас.

Сподели на