БЕСПЛАТНО ПСИХОЛОШКО СОВЕТУВАЊЕ

Задоволство ни е да ве известиме дека група на системски семејни советници: психолози и социјални работници нудат неколку бесплатни психолошки советувања во месеците кои следат.

Доколку вие сте заинтересирани или познавате некој кој е заинтересиран, искористете ја приликата и обратете се на следнава контакт адреса: [email protected]

Сподели на