Вебинар: Најдобри практики за сајбер-безбедност

Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT со поддршка на DCAF – Geneva Centre for Security Sector Governance, организира бесплатен вебинар на тема „Најдобри практики за сајбер-безбедност“.
Овoj вебинар е четвртиот од серијата на бесплатни вебинари за сајбер-безбедност и ќе се одржи на 05.02.2021 со почеток во 10 часот.
⬇️ Дел од темите на вебинарот ⬇️
– Најдобри практики за компјутерска безбедност за дома
– Предизвици при безбедно поврзување со корпоративни ресурси од приватни уреди на јавни интернет мрежи
– Користење на корпоративни уреди дома
Зголемете го своето знаење за сајбер-безбедност. Добијте бесплатни совети од врвни експерти. Експерти од областа кои ќе учествуваат како предавачи на овој вебинар се г-дин Владан Бабиќ и г-дин Душан Вигњевиќ.
👉 Пријавете се тука: https://bit.ly/2MfqIXq

Сподели на