Волонтерска акција за пошумување опожарено подрачје

На 18 март 2023 година, со почеток во 10 часот во КО Драчевица, Демиркаписко ќе се одржи акција за пошумување опожарено подрачје.

На пошумувањето ќе присуствуваат волонтери од Штип, Велес и Скопје, а може да ни се придружиш и ТИ!

Да ја вратиме бојата на шумата!

Повеќе информации за Боренка можете да пронајдете тука.

Сподели на