Волонтерски можности во Литванија и Турција

Дали сакате да живеете во странство, да запознаете интересни луѓе, да стекнете корисни знаења и вештини и да имате влијание врз општеството и локалната средина? Дали сте од Македонија и сте на возраст од 18 до 30 години? Доколку одговорот е „да“ – аплицирајте најдоцна до 11 февруари (четврток) за волонтерски проект во Литванија или во Турција! Сите трошоци се покриени.
12-месечен проект во Литванија – Прочитајте повеќе на следниот линк.
12-месечен проект во Турција – Прочитајте повеќе на следниот линк.

Сподели на