Програма за девојки и жени „Враќање кон себе“

Оваа пролет започнете ја со „Враќање кон себе“.
👀Погледнете што сѐ вклучува програмата и пријавете се!
🧘‍♀️Програмата е наменета за девојки и жени од нашата држава без ограничување на возраст!
✅Во цената се вклучени оброци, сместување, програма, и материјали.
❌Во цената не е вклучен превозот до местото на настанот. Следете нѐ за да дознаете повеќе за овој настан‼️
🔗Линк за пријавување: https://forms.gle/d4HNnAmDuzSyQmzu6

Сподели на