ДАЛЕЧИНСКО УЧЕЊЕ ИЛИ ДАЛЕКУ ОД УЧЕЊЕ?

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА РЕЗУЛТАТИ ОД НАЦИОНАЛНО ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА ДАЛЕЧИНСКОТО УЧЕЊЕ ВО СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ПРВОТО ПОЛУГОДИЕ ОД 2020/2021 ГОДИНА.
🔎Како се спроведуваше далечинското учење во средното образование?
⛔Кои беа најголемите предизвици со кои соочија наставниците и учениците?
🖥️Какво е задоволството од Националната платформа за далечинско учење?
🔑Колку се чувствуваат сигурни учениците во ваков амбиент?
✅Кои се позитивните примери и научените лекции?
Придружете се на онлајн презентацијата на наодите од националното истражување за далечинското учење во средните училишта во учебната 2020/2021 година на 17.02.2021 со почеток од 10.30ч.
Пријавувањето за настанот е на следниот линк. 

Сподели на