Денови на финансиска независност

Дали ви е тешко да ги заштедите парите?
Колку пати сте си ветиле дека ова е последен месец каде трошите толку пари и дека следниот месец ќе почнете да инвестирате?
🤔 Ви звучи познато?
Ние го имаме одговорот како да почнете да инвестирате што поскоро! Дозволете ни да ви бидеме вашата почетна точка на финансиска независност. 📢💸
На 15ти и 16ти Мај 2023г. ви најавуваме отворен настан “Денови на финансиска независност” каде ќе зборуваме за теми кои иако ги слушаме доста често, можеби не сме свесни што истите значат. 🔜
15.05.2023
16:00ч – Лични финансии
17:00ч – Банки
18:00ч – Отворени инвестициски фондови
16.05.2023
16:00ч – Берза
17:00ч – Крипто
18:00ч – Пенсиски фондови
19:00ч – Осигурување
Настанот е отворен за сите млади и оние коишто се чувствуваат младo. Се што е потребно е да го најавите вашето присуство на следниот линк https://shorturl.at/nFHO6 и да започнете да размислувате за вашата финансиска независност. 💡💰
Ве очекуваме! 🔜

Сподели на