Дигитален настан за поврзување

Мартин од Младински сојуз најавува супер можност! Сакаш да се поврзеш со други млади луѓе од 8 земји кои работат на темата социјално претприемништво? 

Пријави се за настан за поврзување и заедничко работење на овој линк!
За учесници од Северна Македонија има отворени 3 места!
#ssen #бидигласанеехо

Сподели на