ДОМ:Акција за чистење на отпад

Зелената партија ДОМ по повод Светскиот ден на животната средина Ве поканува на акција за чистење на отпад. Сабота (05.06.2021) во 11 часот на паркингот кај Хотел Вип спроти Саем. 
Ве очекуваме. 
Настанот ќе се одржи со почитување на сите протоколи за заштита од ковид 19.

Сподели на

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp