Донација на канцелариски мебел

📢Почитувани соработници и пријатели,
‼️Ве информираме дека Македонија2025 би сакала да донира канцелариски мебел (6 бироа и столици, речиси нови) на институција/организација која има потреба, со предност на оние кои од финансиски причини не можат да обезбедат нов мебел.
📩Ве молиме пријавете се на [email protected] или пријавете некој на кој знаете дека му е потребен канцелариски мебел. Предност ќе имаат првите кои ќе нѐ контактираат.

Сподели на