Еко-Кино на точак

“Биди зелен“ Ве поканува на Еко-Кино на точак  

Проекција на кратки филмови:

“Bike Stories” (15min) – Приказни на точак

“Legs of Amsterdam” (12min) – Нозете на Амстердам

📍: Могила на непобедените
🗓️: 23-ти август (среда)
🕐: 20:00ч
Настанот е организиран во рамките на проектот „Младински активизам за зелени општини вол.3”, имплементиран од Гоу Грин, финансиран од Канцеларијата на Фондацијата Хајнрик Бол во Сараево и локална соработка со Општина Прилеп.

Сподели на