ЕКО ЛОГИК го проширува својот тим

“ЕКО ЛОГИК” го проширува својот тим!

Имаме потреба од:

*Проектен Асистент* и *Административен работник*

Доколку сте заинтересирани, погледнете ги деталите наведени во огласот подолу.

Ве очекуваме, и среќно!

Сподели на