Ерасмус + тренинг ‘Step towards meaningful youth participation

Веруваме дека во последниов период немаше можност да патуваш и запознаваш нови култури
✈️
🤩Токму затоа, проектот STEP TOWARDS MEANINGFUL YOUTH PARTICIPATION ти овозможува да патуваш во Ерменија и Полска.
👀Ако имаш 20 години или повеќе (it’s OK) и имаш желба да го зголемиш учеството на младите на локално ниво, ова е проектот за тебе.
⏰Немаш многу време за размислување, рокот е до 20-ти Мај

ПРИЈАВИ СЕ НА ОВОЈ ЛИНК.

Сподели на