Заедница на млади социјални иноватор(к)и кои ги преточуваат идеите во акција

💡Сигурно имаш некоја идеја за да направиш некаква промена која вреди да се проба и може да го промени светот! 

Помини го ова лето продуктивно и придружи се на #SIA2021🏆! Дружи се со младите херои на нашето време, работи на својата идеја и освои:

🙋‍♀️🙋‍♂️Менторска поддршка за развој на идејата во оддрлжлив бизнис
💰Финансиска поддршка од 1000, 2000 и 3000 евра
🙆‍♂️🙋‍♀️Пристап до интернационалната мрежа на претприемачи на СИА самитот

Му требате на општеството 🌍
Аплицирајте до 30.06 на линкот⤵️
https://apply.socialimpactaward.net/north-macedonia/ 

Сподели на