Квиз – Колективно влијание за мир

Драги млади!

Младински сојуз Крушево објавува квиз кој за помалку од 2 минути, ќе придонесе кон поглед на регионот низ Вашите очи!

За подобра иднина и политики за млади, потребни ни се податоци токму од младите, за истите тие политики да ги создадеме заедно, кои ќе придонесат кон колективен мир.

Темата се однесува на млади и добрососедските односи, со фокус на Северна Македонија и Бугарија.

Квизот можете да го пронајдете тука.

Сподели на