КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ПРОЕКТЕН КООРДИНАТОР

Врз основа на член 31 и 32 од Статутот, Сојузот за младинска работа (СМР) распишува Конкурс за избор на проектен координатор. Пријавите треба да се испратат на електронската адреса на СМР: [email protected], најдоцна до 31 март, 23:59 часот со назнака: Пријава за проектен координатор.

Целосниот повик симнете го тука.

Сподели на