Конкурс на тема: „Развивање и поттикнување на еколошки навики“

📢 Средношколската заедница од нашето училиште објавува конкурс за најкреативен цртеж/фотографија/расказ по повод Светскиот ден на екологијата на тема:
„Развивање и поттикнување на еколошки навики“
🌍🌱
🗓 Конкурсот трае од 16-ти до 21-ви март.
✉ Творбите се испраќаат на:

Сподели на