КРИК Весник за активностите во месец септември

Во прилог можете да го видите весникот на Центарот за младински активизам КРИК за сите активности што се случија во склоп на организацијата низ текот на месецот септември, подготвен од нашите волонтери од Турција.

Кликнете ОВДЕ за да го отворите Крик Весникот и информирајте се повеќе за активностите. 🙂

Сподели на