КРИК Весник – Информации за активности [Лето 2022]

КРИК Весник за летните активности

Во прилог можете да го видите весникот на Центарот за младински активизам КРИК за сите активности што се случија во склоп на организацијата низ текот на летниот период, подготвен од нашите волонтери од Турција.

Кликнете ОВДЕ за да го отворите Крик Весникот и информирајте се повеќе за активностите. 🙂

Сподели на