„К-ХАМ“ нуди правна и психо-социјална поддршка

Доколку ви е потребен правен совет и/или сакате да разговарате за вашите проблеми/стравови – НВО КХАМ Делчево ви нуди бесплатна правна и психо-социјална помош.
Контактирајте ги, тие се секогаш тука за вас.

Сподели на