ЛЕТЕН КАМП 2021

😎 ПОДГОТВЕНИ ЗА ЛЕТЕН КАМП 2021! 🌊
🌞Доколку и ти сакаш да бидеш дел од летниот камп, побрзај и пријави се кај својот водач. Местата се ограничени!
🏊Програмата опфаќа различни области, почнувајќи од водени и забавни игри, извиднички вештини, екологија и одржлив развој. Водени по принципот учење преку работа и забава, нѐ очекува едно незаборавно летување во Извиднички Центар Охрид – Scout Center Ohrid !

Сподели на