Локална активност „Интелектуална сопственост”

📣 Со задоволство објавуваме дека ЕЛСА Северна Македонија ќе организира локална активност на тема „Интелектуална сопственост”
📌 Активноста ќе се одвива во рамките на проектот EU- WB- SI под покровителство на RYCO и Министерството за надворешни работи на Италија.
📅 Настанот ќе се одвива на 12.11.2022год. (сабота), во 12:00 часот во просториите на public room во конференциската соба.
📌 Сите заинтересирани можат да се пријават на маилот [email protected].
Бројот на учесници е ограничен.
За учество на настан ќе се доделуваат и сертификати.
Ве очекуваме! ⚖️
ЕЛСАшки поздрав!
—————————————————————
“The views expressed in this activity are those of the organizer and do not necessarily represent the views of the EU-WB-SI project, RYCO, or the Italian Ministry of Foreign Affairs and International Cooperation, which supports the project. The organizer is solely responsible for the validity and accuracy of the information presented.”

Сподели на