Менталното здравје кај младите во време на пандемија

По повод октомври-месец на менталното здравје и депресијата, Советот на млади на Општина Свети Николе организира онлајн предавање на тема: „Менталното здравје кај младите во време на пандемија“, кое ќе се одржи преку платформата ZOOM, на 12.10.2021 (вторник) во 19:00 часот.
Говорници на настанот ќе бидат:
– проф. д-р Слаѓана Анѓелковска и
– Иле Михајловски
Податоци за вклучување на ZOOM:
– Meeting ID: 837 5588 6030
– Passcode: 905202
Линк до ZOOM сесијата можете да најдете овде.

Сподели на