Меѓународен форум на културно креативно претприемништво

Ве покануваме да учествувате на првиот „Меѓународен форум на културно креативно
претприемништво“ организиран од УМПАКИ – Унија на креативни индустрии, а финансиран од Министерство за култура на Р.С. Македонија.
Меѓународниот форум е дводневен настан чија цел е да се промовира концептот на креативно културно претприемништво, да се едуцираат
учесниците за креативното претприемништво преку интерактивни работилници и да се вмрежат со можност за
идни партнерства.
I ден, 30-ти ноември,
хотел Солун, 10.00ч
II ден, 1-ви декември 2020г.,
online ZOOM платформа, 11.00ч.
Пријавете го вашето учество на е-меил [email protected]

Сподели на