Младинска акција во Општина Кисела Вода

Младинската група од Центар за младински активизам – КРИК на 29.05 со почеток во 11 часот, ќе спроведе теренско истражување на младите од општина Кисела Вода како дел од проектот „Промената доаѓа од младите“.
Темата која ќе ја истражува оваа младинска група е: Дали и колку се младите од Општина Кисела Вода задоволни од проектите кои ги спроведува општината за младите?
Биди и ти дел од промената која ја создаваат младите! Дојди и искажи го својот став!
Истражувањето ќе биде спроведено во дворот на средното училишта Васил Антевски Дрен.
Линк од фб настан овде.
Проектот „Промената доаѓа од младите“ се спроведува во рамки на проектот „Младинско учество за силен и одржлив развој на заедницата“, кој го спроведува Коалиција на младински организации СЕГА, во партнерство со СОС Детско село, Волонтерски Центар Скопје – Volunteers Centre Skopje и Forumi Gruas со поддршка од Европската Унија.

Сподели на