Младински истражувачки Хакатон

Во рамки на #МладиХаб проектот, во селото Вешје ќе биде организиран Младински истражувачки хакатон за младите од Општина Неготино.

Доколку сте заинтересирани да истражувате и да се запознаете со богатствата и природните ресурси на Вешје, пријавете се во еден од тимовите и изберете тема за истражување.

Сите заинтересирани можат да го пријават своето учество со пополнување на формуларот достапен тука.

Рокот за пријавување на хакатонот е 10 јули 2023 (понеделник). 

Подготовката на тимовите ќе се одвива од 17 до 21 јули во Неготино, додека самиот младински хакатон ќе се одржи на 22 јули, во село Вешје.

Дојдете, учествувајте на хакатонот, научете нешто ново, запознајте се со нови луѓе и збогатете го вашето искуство.

Ве очекуваме!

Повеќе инфромации за хакатонот можете да пронајдете тука.

Сподели на