Младински пакети и ангажираност преку младински кампањи

Што е младинско здружување?
Кои форми на здружување постојат?
Како да станеме поактивни млади и зошто активизмот е важен?
Добијте ги одговорите во видеото во продолжение и споделете!
Ова видео е креирано во рамките на проектот „Младински пакети и ангажираност преку младински кампањи“ којшто Еквалис го спроведува во соработка со Младински образовен форум – МОФ / Youth Educational Forum -YEFHERA и Психотерапика, а е финансиски поддржан од Фондација Отворено општество – Македонија.

Сподели на