Мобилна апликација – ССМ мои работнички права

Преземете ја новата мобилна апликација 📲 ССМ – мои работнички права
➡️ Google Play: https://cutt.ly/3bbqgKB
➡️ App Store: https://cutt.ly/Jbbqlc7

Преку 📱 апликацијата можете:
✅ да пријавите прекршено работничко право за себе и за друго лице
✅ да пријавите анонимно
✅ да комуницрате директно со ССМ
✅ да следите најнови вести и совети од ССМ.

ТЕКСТ

Сподели на