МОФ го шири тимот!

Поради зголемен обем на активности и проекти, Младински образовен форум објавува повици за следните позиции:

– Повик за Програмски Директор на МОФ:
– Повик за Youth Engagement Team Lead – USAID YACO project:
– Повик за Координатор за комуникации на МОФ:
– Повик за Координатор на Радио МОФ:
– Повик за Програмски асистент на МОФ:
– Повик за Асистент за логистика:
Повиците се отворени до 12.03.2023 година.
За сите дополнителни информации и прашања може да се обратите на [email protected], а повеќе информации за МОФ се достапни тука.

Сподели на