Начин на барање работа во тек на криза

Како всушност да бараш и најдеш работа?
Како тоа да го направиш за време на криза?
Кои се начините и методите?
Да чекаш и следиш огласи или можеш да си проактивен?
Постојат начини кои ќе те стават во предност пред другите.
Ако сакаш да ги дознаеш, дојди на бесплатниот вебинар.
Овој вебинар се одржува во рамки на проектот „Зајакнување на млади преку нови можности“ на СОС Детско Село.
За предавачот:
д-р Лазар Ѓуров е основач и претседател на СИМБИОТИКА. Тој е армиски офицер, универзитетски професор, обучувач, мотивациски говорник и консултант, и има 11 годишно искуство во реализација на обуки, курсеви, мотивациски настани, семинари и сл. во следните области: лидерство, претприемништво, менаџмент, комуникации итн.

Сподели на