„Не гледај од страна: Учествувај!“

„Не гледај од страна: Учествувај!“

Дали сте млади и активни? Немате предрасуди? Сакате ли да учествувате и бидете дел од случувањата во вашите општини? Дали би сакале да станете активни граѓани и да го надоградите вашето знаење? Или пак да запознаете нови пријатели и се дружите со вашите врсници?

Тогаш, дефинитивно треба да станете дел од РРОМА. Испратете ни е-маил на [email protected], опишувајќи ги вашите мотиви и РРОМА ќе ви испрати пристапница за членство или истата можете да ја симнете на линкот даден подолу. Можеби, вие ќе бидете идни координатори на некои наши проекти или пак ќе учествувате на некои од обуките организирани дома или во странство … #RROMASSN #mladimk

Линк до пристапницата: https://goo.gl/rwHUkw

 

Сподели на