Обука за дигитален маркетинг

Дигитализацијата веќе не е опција, туку потреба!
Обуката ги опфаќа основите на дигиталниот маркетинг, развојот, креирање на маркетинг стратегии, сите видови на маркетирање низ дигиталниот простор, аналитика и извештаи и платформите и методите на маркетирањето. 💻
 
⭕️Аплицирај на линкот: https://forms.gle/WVYSDmamq94RQKYe8
За да добиете пристап до оваа обука, општокорисната работа би била 3 објави на социјалните мрежи (Facebook и/или Instagram) за платформата #CareerHub според насоките на проектот. Во објавата ќе треба да ги означите @mladihub.

Сподели на