Обука за рекламирање на Facebook и Instagram

Сакате да ги направите првите чекори во светот на рекламирањето на Facebook и Instagram? Сакате да дознаете:
-кои формати на реклами постојат и која е нивната намeна;
-како се таргетираат корисници;
-како се менаџира со реклами и буџет и
-како можете да ги мерите и анализирате резултатите?
⭕Пријавете се за нашата обука на следниот линк: https://forms.gle/3J4N6CeiAnBiyvGh6
 
👉Пристапот до обуката можете да го обезбедите преку креирање на постови за важноста на општокорисната работа или преку вклучување во активностите на Дневниот центар за деца на улица во Шуто Оризари.
Ги очекуваме вашите пријави.

Сподели на