Обука за тестирање на софтвер

Тестирањето на софтвер е една од најбараните професии од IT спектарот и чест избор на сите оние кои претходно немале никаков допир со програмирањето а сакаат да станат дел од оваа перспективна индустрија.📲
⭕Аплицирајте тука.
 
Модули кои ќе ги опфаќа оваа обука се:
– Вовед во IT технологии
– SQL
– OOP (Java/Maven/TestNG Basics)

За да обезбедите место на оваа обука, потребно е како дел од општокорисна работа да одберете помеѓу донирање на искористено масло за јадење, пишување/уредување на 10 страници на Википедија на македонски јазик или садење дрва на јавна површина.

Сподели на