Обука за фронт-енд девелопмент

Обука за фронт-енд девелопмент од MladiHub, која нуди запознавање на основите на HTML,CSS и JavaScript. Научете на кој принцип се изградени веб страниците, како функционираат веб базираните апликации и изградете своја мини веб страна.

Аплицирајте на линкот: https://forms.gle/9AUr42E53f8EW3Kv7

 

За да обезбедите место на оваа обука, потребно е како дел од општокорисна работа да одберете помеѓу донирање 3 литри искористено масло, пишување/уредување на најмалку 8 страници на Wikipedia на македонски јазик или да подготвите видео со инструкции за користење на современите алатки за дигитална комуникација.

Сподели на

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp