ОБУКА за 3 фасилитатори

Отсекогаш сте сакале да бидете фасилитатор на младински проекти? Сега имате можност!! 🚀🚀
🔎Младински Совет Нова Генерација отвара повик за ОБУКА за 3 фасилитатори за фасилитирање младински размени во наредниот период.
👉Обуката ќе биде спроведена на неколку младински размени (Австрија, Франција…) во период од Септември-Ноември. По завршување на овој период, ќе имате можност за работа на младинските размени.
👉Потребни квалификации:
-Млади луѓе до 26 години
-Претходно искуство во работа со млади, Ерасмус+ проекти и неформално образование
-Одлично познавање на англиски јазик
-Одлични комуникациски вештини
-Флексибилност во работните ангажмани (патување, работа преку викенди и сл)
-Посветеност за време на обуките и можност за следење на истите во целост
👉Начин на аплицирање: Со пополнување на апликацијата на овој ЛИНК https://forms.gle/cKRWdDUru5FaaeS3A
⏰Рок на аплицирање: 15ти јули
Избраните кандидати ќе бидат известени, и ќе следи интервју
За повеќе информации и/или прашања обратете се на [email protected] 📩

Сподели на