Обука за ADOBE ILLUSTRATOR

Научете како да работите со алатките на Adobe Illustrator. Креирајте ваши илустрации, постери, банери и влезете во светот на графичкиот дизајн. 🖌

⭕Аплицирајте на линкот: https://forms.gle/YaXMnKG9WQVZFi868

Модули кои ќе ги опфаќа оваа обука се:
– Workspace setup
– Transform objects
– Understanding layers
– A final exercise

👉За да обезбедите место на оваа обука, потребно е како дел од општокорисна работа да одберете помеѓу креирање на дизајни за непрофитни организации, превод на материјали за непрофитни организации или садење дрва на јавна површина.

Сподели на

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp