Обука за ИТ безбедност

Дали ги знаете основите на ИТ безбедност? Што се комуникациски мрежи, мрежни уреди и комуникациски протоколи? Дали знаете да ги заштитите вашите лични податоци на интернет?
 
Аплицирајте за обуката IT безбедност на линкот: https://forms.gle/GEf5j545atTVyyqAA
 

За да обезбедите место на оваа обука, потребно е како дел од општокорисна работа да одберете помеѓу чистење на некој јавен простор во вашата општина или да споделите совети за безбедност на интернет на Facebook и/или Instagram. Во објавата ќе треба да нѐ означите MladiHub.

Сподели на