Обуки за финансиска писменост

Со особена чест и задоволство Global Shapers Hub Skopje најавува ОБУКИ ЗА ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ во рамки на проектот за финансиска писменост на млади!

✅ Дали сакате повеќе да дознаете за личниот буџет, финансискиот систем, банките, инвестирањето, финансиската стабилност и многу друго?

✅ Дали сте млада личност која сака повеќе да дознае за светот на финансиите?

📈 Пријавете се! Едукативните обуки се бесплатни и ќе се одржат онлајн преку дигитална платформа секоја среда во март (3 март, 10 март, 17 март, 24 март и 31 март) со почеток во 19 часот.

📜 По успешно завршување на обуките следува и сертификат за учество на обуката.

👥 Обучувачите се членови на Глобал Шејперс Скопје Хаб и обучени тренери за „Финансиска едукација“ од страна на Народната Банка (НБРСМ).

👉 Пријавете се со едноставно пополнување на формуларот на следниот линк: https://forms.gle/QYMTB3h4H33C3s2w6

‼️ Рок за пријавување: 2 март 2021 година

Ве очекуваме! #ФинансискаПисменост 

Сподели на