ОГЛАС ЗА АНГАЖМАН НА ПРАКТИКАНТ ВО МАЧР

Со задоволство Ве информираме дека за потребите на нашето работење нудиме можност за практикантска работа во Извршната канцеларија на МАЧР, со времетраење од 3 месеци, започнувајќи во периодот од 1-15 Јуни 2022 година (во зависност од одобрувањето на практиканството од страна на Агенцијата за вработување).

Повеќе информации поврзани со огласот, вклучувајќи го и начинот на поднесување на апликации, можете да погледнете на следниов линк: https://lnkd.in/guWMCRMd

Ве покануваме да се пријавите преку e-mail на [email protected] најдоцна до 27.05.2022 година (Петок).

Во очекување сме на Вашите апликации!

#HRdevelopment #MHRA #HRinternship #youngHRenthusiasts

ТЕКСТ

Сподели на