ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО ТРИ

Нашиот тим има потреба од нов креативен член, посветен на дизајнот, и колега со кого ќе можеме да разменуваме идеи.

Потребни квалификации и вештини
– Задолжително работно искуство од минимум 2 години на позиција графички дизајнер
– ВСС – пожелно е кандидатот да има завршено Факултет за ликовни уметности
– Познавање на програмите за графички дизајн – Adobe: Photoshop, InDesign, Illustrator
– Одлично познавање на социјалните мрежи (Фејсбук, Инстаграм)
– Одлични аналитички и комуникациски вештини
– Креативност
– Око за детали
– Флексибилност
– Почитување на крајни рокови
– Организираност.

Секоја дополнителна квалификација ќе се смета за предност.

Цел и одговорност на работното место:
– Графички дизајн и подготовка на корици на книги
– Дизајн и подготовка на маркетинг-материјали
– Подготовка на припреми за печатење
– Дизајн на визуелни решенија за маркетинг-кампањи и за продажни промоции
– Применување на новитетите во насока на подобрување на печатените и на визуелните комуникации на дефинираните цели.

Што нудиме?
– Дневното работно време на оваа позиција е 8 часа, со почеток од 8:30 до 16:30 часот
– Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
– Работниот однос за позицијата се заснова на определено време од 3 (три) месеци, со можност за продолжување на договорот на неопределено време.

Сите заинтересирани кандидати својата кратка биографија и портфолио треба да ги достават на [email protected], најдоцна до 25 март 2021.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат сите критериуми.

Сподели на