ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

Проектот Образование за вработување во Северна Македонија ([email protected]мк) вработува административен асистент (50% – скратено работно време).

Заинтересираните кандидати треба да достават писмо во кое изразуваат интерес за работното место и кратка биографија (CV) на македонски и англиски јазик, најдоцна до 15 март 2021 година преку е-пошта:  [email protected]  со назнака ТС-02/21.

Преземи го деталниот опис на работните задачи и потребните квалификации.

Проектот ги замолува заинтересираните кандидати да не се јавуваат телефонски. Најуспешните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Сподели на

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp