Оглас за новинар за zdravjeizivot.mk

Потребни квалификации:

  •  Високо образование (предност имаат кандидатите што имаат завршено новинарски, комуниколошки, јазични студии);
  •  Способност за креативно изразување на македонски литературен јазик;
  •  Широк спектар на интереси и подготвеност за пишување на секакви теми, пр текстови и објави за социјални медиуми;
  •  Исполнителност, посветеност, иницијативност и одговорност.

Платата се одредува во зависност од искуството: 20.000 ден – 30.000 ден + Бонус!

Работно време од 8:30 до 16:30 – од понеделник до петок.

Сите кој сакаат да се пријават нека испратат CV на [email protected]

ТЕКСТ

Сподели на