Од идеја до реален бизнис – Демо ден

✨Гранд финале на програмата ”Од идеја до реален бизнис ” е демо денот на кој шест македонски стартапи ќе ги презентираат своите бизнис решенија.

📆 17.03.2023
⏰14:00
📍 Online – http://bitly.ws/BAW5

Програмата ”Од идеја до реален бизнис” има за цел да поддржи млади претприемачи и да им помогне во процесот на развој на нивните идеи со цел целосна трансформација во реален бизнис . Истата е имплементирана од страна на Сеавус Акцелератор, Сеавус Едукативен и Национален младински совет на Македонија. 🤙🏻
На овој настан ќе запознаете шест стартапи кои низ четири месечна напорна работа успеаа да ги донесат своите идеи на следното ниво👇🏻💙
🔹Адвокати.мк
🔹Simlty
🔹Handy
🔹Innopazio
🔹OhSwapp
🔹Techno Agency
Регистрација на следниот линк👇🏻
https://seavus.webex.com/…/rc0414fbea418a7c5e5ee174f93f…

Сподели на