ОММ со онлајн кампања: Да се промениме самите себе за да создадеме здраво општество

Поради неодамнешните случувања, Обединета младина за Македонија стартува онлајн кампања каде со симболични и кратки текстови ќе допреме до младите луѓе во РС Македонија.


Сакаме нашиот глас да стигне до сите млади луѓе и заедно да го промениме општеството. Да создадеме здраво општество, почнувајќи со промена од самите себе.
Воедно, ја поздравуваме експресната реакција на МВР за приведувањето на организаторите на групата „Јавна соба“.

Промената почнува од нас – заедно да креираме здраво општество – младинска десна политика!

 


Линк до објавата: https://www.facebook.com/112337503511619/posts/432767274801972/

Сподели на