Отворен оглас за Social Media Manager

Idea Plus има отворен оглас за позиција Social Media Manager.

Кандидатите е потребно да имаат најмалку 3 години работно искуство со:

  • Креирање концепти и стратегии за социјални медиуми
  • Ослмислување и пишување содржини за социјални медиуми
  • Комуникација со корисниците
  • Креирање месечни планови и буџети за спонзорирање на постови
  • Припремање на месечни извештаи и анализи
  • Google ads

Заинтересираните можат да го испратат своето CV преку мејл на [email protected] најдоцна до 26.10.2021

Сподели на