Отворен повик за Координатор за комуникација и администрација – Сојуз за младинска работа

Сојуз за младинска работа распишува Оглас за ангажирање на координатор за комуникација и администрација.

Сите заинтересирани, своите пријави треба да се испратат на електронската адреса на СМР: [email protected], најдоцна до 1 март, 23:59 часот со назнака: Пријава за координатор.

Процесот на селекција ќе биде комплетиран во првата половина од март, а се очекува избраното лице да започне со работа најдоцна до 1ви април.

Целиот повик е достапен на следниот линк

Сподели на